Különleges, 20 perces mini lézercoaching Girisha Andreával!

KORLÁTOZOTT LEHETŐSÉG!

Sok szeretettel várlak egy ajándék 20 perces mini (lézer) személyes coaching ülésen.


A mini (lézer) személyes coaching ülésen egy konkrét problémádra egy konkrét megoldási javaslatot és egy olyan gyakorlatot viszel magaddal, amelyet tudsz alkalmazni az otthonodban és az éles élethelyzeteidben is.

Fontos: kérlek szánj rá 10-15 percet a kérdések megválaszolására.


Ez abban fog nekem segíteni, hogy amikor zoom-on találkozunk, akkor már rögtön segíteni tudjak úgy, hogy a kérdéseid alapján egyedileg Rád szabott megoldásokat tudjak javasolni, amelyeket azonnal tudsz alkalmazni a hétköznapi éles helyzetekben.


Az időpontfoglalásod a kérdések megválaszolása után tudod elküldeni az alján lévő gombra kattintva.


Itt tudsz időpontot foglalni:

Ha bármilyen okból nem tudsz résztvenni a coaching ülésen, kérlek időben jelezd felém válaszolva a visszaigazoló e-mailre.

Várlak sok szeretettel!

Girisha Andrea Steigler

Orgazmus coach, trauma- és gyász specialista
3 diplomás közgazdász, európai uniós és nemzetközi közbeszerzési szakértő

Ugyan már mit lehet fél óra alatt elérni? Hát valami fantasztikus volt. Volt egy elakadásom. Pontosan precízen rávilágítottál és arra is hogy hogyan tovább. Mindezt úgy, hogy ketten mert nemcsak Te beszéltél. Ténylegesen jelen voltál, mellettem voltál fantasztikus ráérző képességgel. Mert fontos voltam. Mert tényleg segíteni akartál. Értettél engem, éreztél engem mérhetetlen szeretettel és kedvességgel. Néha a kis dolgokban van a legnagyobb segítség. Kívánom nagyon sok nőtársam részesüljön áldásos segítségedben. Ne féljünk megmutatni magunkat és  ne féljünk segítséget kérni.

K. LÍvia

Köszönöm a kérdéseket, azt hiszem már pusztán ezzel is megkönnyebbültem egy kicsit.

B. Angéla

Jól esett, hogy nemcsak szavak és beszélgetés volt a rövid idő alatt, hanem valami olyat kaptam, amit naponta örömmel gyakorolok és végre magamra tudok mosolyogni a tükörben.

S. Anita