Szuper vagy, gratulálok a döntésedhez, hogy csatlakozol hozzánk Nőnap alkalmából és Te már a közös ünnepláshez bebiztosítottad a helyed! Nagyon sok szeretettel várlak!

Perceken belül érkezik a(z) e-mail fiókodba az andrea@tudatosnoakademia.hu címről a visszaigazoló mail, benne a legfontosabb információkkal! Ha 15 percen belül nem kapod meg, akkor kérlek írj nekünk üzenetet!

Nem gyakori, de ritkán előfordulhat, hogy a levelünk véletlenül a SPAM mappába kerül. Nézd meg a SPAM mappádat is, és ha ez történt nálad, akkor mindenképpen tedd be a biztonságos címek közé az andrea@tudatosnoakadameia.hu címet, hogy a jövőben is megkapod az előadással kapcsolatos fontos infókat.

Ha Gmailes címet használsz, előfordulhat hogy a levelünk a “Promóciók”, vagy “Közösségi” mappába kerül. Ott könnyebben elvesznek az üzenetek, ezért azt javasoljuk, hogy húzd át onnan az elsődleges mappába a levelet, hogy a jövőben is oda érkezzenek, és ne maradj le semmiről!

Ha egyik helyen sem találod, az a legtöbb esetben elírás következménye. Ezzel az e-mail címmel regisztráltál:

e-mail címed

Ha ez nem jó, akkor kérlek az andrea@tudatosnoakadameia.hu email címre írj nekünk üzenetet és megoldjuk, hogy mindenképpen megkapd a hozzáférést.

Néhány visszajelzést szeretnék megosztani veled:

Andi hiteles forrás, mert saját megélésekre épít. Közelebb kerültem magamhoz, tudom milyen szabadnak és könnyednek lenni.

Judit

Gyakorlati és ezért nagyon hasznos, informatív és végtelen szeretetteljesen gyógyító Andival együtt dolgozni.

Anna

A három legfontosabb dolog, hogy teljes bizalommal fordulhatnak feléd, hogy hihetetlen odaadó és teljeskörű támogatást kapnak és hogy fantasztikus irányba változik az életük.

Annamária

Teljes odaadás, megértő támogató közeg, intenzív változás.

Adrienn

Végig biztonságos volt számomra az egész. Nagyszerű változásokat hozott az életembe! Végig rendelkezésre álltál, amikor csak szükségem volt rád! Végig megkaptam azt a támogatást, amire szükségem volt.

Edina

1. Bőséges információ

2. Sok motiválás

3. Biztonságos tér 

Andival nagyon jó együtt dolgozni, mert nagyon lelkesítő, támogató és nem hagy magadra, számíthatsz rá ha segítségre van szükséged!

ANDI

Andi bölcsessége és ítéletmentes figyelme távolról is támogat és tisztán érez. Ebben a biztonságos térben könnyű fejlődni és harmóniába kerülni önmagunkkal.

Anett