Március 08. 19:00-20:30 - 100% ONLINE

  0  4
NAP
:
 
  2  2
ÓRA
:
 
  2  1
PERC
:
 
  2  0
MÁSODPERC

Sajnos erről lemaradtál...

  0  4
NAP
:
 
  2  2
ÓRA
:
 
  2  1
PERC
:
 
  2  0
MÁSODPERC

Sajnos erről lemaradtál...

Girisha Steigler Andrea bemutatja

Ismerd meg, hogy hol vagy TE a női szerepeidben, avagy a Nő ezer arca

Kattints a lejátszáshoz!

Ingyenes online workshop

Te is tapasztaltad, hogy nőként sok szerepünk van, sok területen kell helyt állnunk? Egyre nagyobb elvárások vannak feléd is? Te mindig meg tudod húzni azt a bizonyos határvonalat? Itt az idő, hogy megismerd azokat a technikákat, amik segítenek abban, hogy...

- az életed színpadán végre Te kapd a főszerepet

- a kimerítő megfelelés helyett a szerepeiddel felszabadultan zsonglőrködhess

- megismerd a saját vágyaidat, szükségleteidet, ahelyett, hogy másokét éld és másokért élj!

- napi 48 óra helyett a 24 óra is tökéletesen elegendő legyen :)

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2023. 03. 08.

19:00 - 20:30

ONLINE, 100% élő adás,

kérdezési lehetőséggel

Elvesztél a női szerepeid káoszában?

Elégedetlen vagy önmagaddal, önostorozod és kritizálod magad? (ha éppen azt más nem teszi feléd...)

A napi 48 óra sem lenne elég a feladataid teljesítésére? Állandóan harcban állsz az idővel? Nehezen megy a NEMet mondás? Belefáradtál már és szeretnél fellélegezni, de még egy kis szünet sem adatik meg neked?

Nem találod a kiutat ebből a mindennapi mókuskerékből, sőt esélyét sem látod, hogy valami változzon? Nemhogy töltekezésére nem jut időd, de még az alvásidőd is messze a minimális alatt van?

2023. 03. 08.

19:00 - 20:30

Ha szerencsés vagy akkor még a napi 4-7 kávé ébren tud tartani és még nincsen más fizikai problémád.

Ha viszont már itt-ott fáj, rendszeres kezelésekre vagy orvosi beavatkozásra is szükséged van, ezek már intő jelek arra, hogy ha másképp nem, az egészséged miatt szükséges a prioritási listádon előkelőbb helyet elfoglalni. Ha ezen az irányon nem változtatsz, akkor a boldog, örömteli, felszabadult élet csak álom marad számodra.

Itt és most lehetőséged van az irányváltásra!

Ehhez szeretnék neked Nőnap alkalmából egy új iránytűt átnyújtani.

Ez az elmúlt közel 20 éves segítői praxisom esszenciája, amelyet a több mint 30 éves nemzetközi szakértői munkám során több 10.000 emberrel való együttműködésem kapcsán tapasztaltam meg. A 16 külföldön töltött évem alatt napi szinten alkalmazott és kedvenc gyakorlataim közül osztok meg néhányat, amelyet te is azonnal tudsz alkalmazni. Képessé válsz a gyakorlással arra, hogy a rohanó és stresszes hétköznapokban is kapcsolódj a belső ragyogásodhoz."

"Andi nagyon figyelmes, precíz és a programok 100%ban női minőségben áramlanak. Mindenhova becsempészte a finom, puha nőiességet.  Bármilyen kérést, problémát-elakadást rugalmasan kezel."


Tímea

A gyakorlati workshopot vezeti:

Girisha Steigler Andrea

Orgazmus coach, trauma- és gyász specialista

3 diplomás közgazdász, európai uniós és nemzetközi közbeszerzési szakértő

Gyermekkoromtól kezdve megfelelési kényszerrel küzdöttem, csapongtam a szerepeim végletei között, hol munkamániába, hol tanulásba menekülve éltem túl a hétköznapokat. Alárendeltem magam másoknak és a saját alapszükségleteimet teljesen figyelmen kívül hagyva csak komoly betegségek állítottak meg egy-egy újratervezésre.


Belesüllyedtem az „engem senki nem ért meg”, „csak én vagyok ilyen selejtes” mártírságába. Az önutálat, a szégyen, a megalázottság és minden szintű kizsigerelés hatására 30 évesen minden életterületem szétesett. Ez volt az ÉBRESZTŐ számomra!


Az elmúlt közel két évtizedben világszerte a legelismertebb tanároknál, mestereknél volt lehetőségem tanulni, ahol 98 %-ban az első és egyetlen magyar tanítvány voltam.


Az egyedi és holisztikus gyakorlati módszereimben az ősi egyiptomi, afrikai, közép- és dél-amerikai, hawaii és keleti-ázsiai módszereket, a taoista tradíciókat, a különböző tantrikus, szakrális nőiesség és szexualitás tanításait ötvözve a modern trauma és gyászfeldolgozással, amelyek együttes alkalmazásával neked is lehetőséged nyílik a benned élő NŐ teljes potenciáljának felszabadítására, amely közel 5.000 nő számára hozott már életre szóló változást világszerte.

Legfőbb célom és vízióm, hogy egy olyan világban éljünk, ahol szégyen, bűntudat, bántalmazás és önbüntetés nélkül felszabadultan élvezhetjük nőként a testünket és annak minden gyönyörforrását szeretetben, elfogadásban versengés, harc és küzdelem nélkül. Ahol a NŐ és a FÉRFI visszakapcsolódva saját tiszta esszenciájához keresi a kapcsolatot egymással tisztelettel és harmóniában. Én minden nap minden lehetséges lépéssel ezen vízióm megvalósulásáért dolgozom."

"Nagyon megható, ahogy Andi odafigyel mindenkire, szeretettel, odaadással. Mindig óriási hangsúlyt fektet arra, hogy mindez egy biztonságos energetikai térben történjen, a bizalom nagyon hamar kialakult felé már az első kurzusnál is. Szerettem, ahogyan szépen rávezet kérdésekkel a problémák gyökerére, hogy én magam jöjjek rá mi is a probléma."


Adri

Amiről szó lesz az ingyenes workshopon:

Mi okozza számodra a legnagyobb belső konfliktust

#1 Szerepkáosz okainak feltérképezése

 Megkeressük azt a mintát, amely számodra a szerepeidben a belső konfliktusod forrása, ami miatt nem érzed elég értékesnek magad ahhoz, hogy harmóniát és áramlást tudj teremteni a szerepeid között
Hogyan állítsd le a szerepkáoszból adódó frusztrációt?

#2 Első lépés a saját egyéni megoldásod felé

Megnézzük, hogy számodra mi az az első lépés, amely segít kiengedni a „kuktából a gőzt”, fellélegezni és elindulni a számodra harmonikus működésed felé vezető úton.

Találd meg mi a Te valós vágyad, mert ezáltal a családod is harmóniába kerül!

#3 Saját vágyaid, igényeid, szükségleteid feltérképezése

Tisztábban ráláthatsz a TE valós vágyaidra. Hiszen, ha a nő szétesett, a külvilága is azzá válik. Ha a NŐ jól van és kiegyensúlyozott, a környezete is harmóniába kerül. És ez valóban így van, valóban így működik!

Ezen a workshopon mindhárom lépéshez gyakorlati eszközöket adok a kezedbe, amelyeket azonnal el tudsz kezdeni alkalmazni a hétköznapjaidban. Csatlakozz és te is tapasztald meg, hogy ez számodra is lehetséges!

+ 1 meglepetés ajándék

Kizárólag azoknak, akik élőben részt vesznek az előadáson készültem egy meglepetéssel. Nem árulom el előre, hogy mi ez, de az előadás alatt meg fogom osztani azokkal, akik ott lesznek.


Ne hagyd ki, legyél ott velem élőben!

Ez a gyakorlatias workshop kifejezetten neked szól, ha kilátástalannak érzed, hogy

  • egyedülálló anyaként egy kiegyensúlyozott életet biztosíts a gyermeke(i)d számára
  • egyedülálló nőként a munka és egyéb kötelezettségeid mellett legyen elegendő időd a párkapcsolatra és a családalapításra
  • a párkapcsolatodban a férjed és az egész család évtizedek óta történő „kiszolgálása” és logisztikája mellett számodra, mint Nőnek is lehetséges tér és idő a kiteljesedéshez

FONTOS:

Mivel az előadás élőben zajlik majd, a végén a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz. Legyél ott élőben!


2023. 03. 08. (szerda) 19:00 - 20:30


Születésnapi ajándékomként minden élőben résztvevő után 100 forintot utalok át a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Alapítvány részére.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük az ingyenes hozzáférésed!

Keresztnév
Email