Március 15. 19:00-20:30 - 100% ONLINE

  0  3
NAP
:
 
  2  1
ÓRA
:
 
  5  8
PERC
:
 
  3  7
MÁSODPERC

Sajnos erről lemaradtál...

  0  3
NAP
:
 
  2  1
ÓRA
:
 
  5  8
PERC
:
 
  3  7
MÁSODPERC

Sajnos erről lemaradtál...

Girisha Steigler Andrea bemutatja

Párkapcsolati mintáink, avagy hányan vagyunk a kapcsolatainkban?

Ingyenes online workshop

Te is tapasztaltad, hogy a kapcsolatod teljesen tökéletesnek indult és egy ponton olyan rémálommá vált, amiből szerettél volna mihamarabb felébredni? Azt keresed, hogy „mit rontottál el”?

Úgy érzed, hogy folyamatosan „rosszul választasz” partnert? Rendszeresen alárendeled magad a kapcsolatodnak és a férfinek? Itt az idő, hogy megismerd azokat a technikákat, amik segítenek abban, hogy...

- idő előtt felismerd az árulkodó jeleket: mi is okozza ismétlődően a „rossz választásaidat” és a bántalmazó kapcsolatokat

- ráláss arra, miért „tűnik el” a kezdeti szenvedély és vágy a hosszabb kapcsolatokban

- megismerd a saját vágyaidat, szükségleteidet, ahelyett, hogy alárendeld magad a kapcsolataidnak

- Nőnek tudd érezni magad a párkapcsolatban, aki biztonságban önmaga lehet bármikor

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2023. 03. 15.

19:00 - 20:30

ONLINE, 100% élő adás,

kérdezési lehetőséggel

Tanácstalan vagy, hogy "mit csinálsz rosszul" a párkapcsolataidban? 

Nem tudod valóban Nőnek érezni magad, te "viseled a nadrágot" a párkapcsolatodban?

Már annyi mindent kipróbáltál, de változatlanul hasonló kapcsolati mintákba futsz bele?

Folyamatos a félelem benned a kapcsolódástól és már fizikai tüneteid, betegségeid vannak (pl. fejfájás, szívproblémák, pajzsmirigy, felfázás, fertőzések, női betegségek, stb.)

Vagy már a hited is elvesztetted, hogy számodra is lehetséges egy őszinte, támogató, kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló párkapcsolat?

2023. 03. 15.

19:00 - 20:30

Milyen párkapcsolatban élnél szívesen?

Ahol nincs

 • bántalmazás
 • alárendeltség
 • szégyen
 • bűntudatkeltés
 • elutasítás
 • társas magány
 • intimitás
 • szexualitás

viszont van

 • őszinte, kölcsönös tisztelet
 • szeretet
 • elfogadás
 • bizalom és biztonság
 • határok tiszteletben tartása
 • szenvedély
 • elmélyülő intimitás
 • vágyott szexualitás

Ahol nyíltan elmondhatod a párodnak, hogy mire vágysz, mire van szükséged és meghall, meghallgat és támogat. Ahol nap, mint nap mélyül a kettőtök közötti intimitás és harmonikus szexualitás. 


Te is szeretnél egy ilyen párkapcsolatban élni?

Itt és most lehetőséged van az irányváltásra!

Ehhez szeretnék neked egy új iránytűt átnyújtani.

Ez az elmúlt közel 20 éves segítői praxisom esszenciája, amelyet a több mint 30 éves nemzetközi szakértői munkám során több 10.000 emberrel való együttműködésem kapcsán tapasztaltam meg. A 16 külföldön töltött évem alatt napi szinten alkalmazott és kedvenc gyakorlataim közül osztok meg néhányat, amelyet te is azonnal tudsz alkalmazni. Képessé válsz a gyakorlással arra, hogy megtaláld a kulcsát az eddigi "nem működő" párkapcsolati mintáidból való kilépéshez."

"Andi nagyon figyelmes, precíz és a programok 100%ban női minőségben áramlanak. Mindenhova becsempészte a finom, puha nőiességet.  Bármilyen kérést, problémát-elakadást rugalmasan kezel."


Tímea

A gyakorlati workshopot vezeti:


Girisha Steigler Andrea

3 diplomás közgazdász, európai uniós és nemzetközi közbeszerzési szakértő

Orgazmus coach, trauma- és gyász specialista

Kislányként mindig arról álmodtam, hogy a herceg megérkezik a fehér lovon és „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” párkapcsolatban élhetek felnőttként. Az álmaim volt a mentsváram abból a nehéz és bántalmazó valóságból, amelyben felnőttem. A fájdalmas valóság azonban felnőttként szembesített azzal, hogy ugyanazt választom, amit eddig is „ismertem”, vagy még rosszabbat. Minden típusú bántalmazást megtapasztaltam a párkapcsolataimban. Az egyetlen megoldásként azt találtam, hogy mindazokat a sebeket, fájdalmakat, megalázottságot, szégyent, elutasítottságot, amelyet megéltem, a szembenézés a múltammal, a tanult és örökölt mintáimmal, és csak rajtam múlik, hogy képes vagyok-e boldog kapcsolatokban élni.


Az elmúlt közel két évtizedben világszerte a legelismertebb tanároknál, mestereknél volt lehetőségem tanulni, ahol az első és egyetlen magyar tanítvány voltam.


Az egyedi és holisztikus gyakorlati módszereimben a világ minden táján tanult ősi tradíciókat és módszereket ötvözöm a modern trauma és gyászfeldolgozással.

Holisztikus egyedi módszerem alkalmazásával neked is lehetőséged nyílik a benned élő NŐ teljes potenciáljának felszabadítására, amely közel 5.000 nő számára hozott már életre szóló változást világszerte.

Legfőbb célom és vízióm, hogy a világunkban szégyen, bűntudat, bántalmazás és önbüntetés nélkül felszabadultan élhetünk nőként. Örömmel kapcsolódhatunk a testünkhöz és élvezhetjük annak minden gyönyörforrását szeretetben, elfogadásban versengés, és küzdelem nélkül. Ahol a NŐ és a FÉRFI visszakapcsolódva saját tiszta esszenciájához keresi a kapcsolatot egymással tisztelettel és harmóniában. Én minden nap minden lehetséges lépéssel ezen vízióm megvalósulásáért dolgozom."

"Nagyon megható, ahogy Andi odafigyel mindenkire, szeretettel, odaadással. Mindig óriási hangsúlyt fektet arra, hogy mindez egy biztonságos energetikai térben történjen, a bizalom nagyon hamar kialakult felé már az első kurzusnál is. Szerettem, ahogyan szépen rávezet kérdésekkel a problémák gyökerére, hogy én magam jöjjek rá mi is a probléma."


Adri

Amiről szó lesz az ingyenes workshopon:

Mitől futnak zátonyra a kapcsolatok?

#1 Párkapcsolati mintáink forrásai

Megnézzük, hogy mely okok vezethetnek el a párkapcsolataink "sikertelenségéhez".
Hányan vagyunk a kapcsolatban?

#2 A párkapcsolati "ördögi kör"

Ráláthatsz egy újabb nézőpontból, hogy valójában milyen ördögi körben pörgetsz és mi határozta eddig meg a te kapcsolati mintáidat.

Valóban a te valós vágyad az, ahogyan elképzeled a párkapcsolatod?

#3 Saját vágyaid, igényeid, szükségleteid párkapcsolati feltérképezése

Tisztábban ráláthatsz a TE valós vágyaidra és arra is, hogy miért nem tudtak teljesülni azok, amelyeket kergettél.

Ezen a workshopon mindhárom lépéshez olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel elindulhat a párkapcsolati mintád megváltoztatása a saját életedben. Csatlakozz és te is tapasztald meg, hogy számodra is leheséges egy új párkapcsolati minta megalapozása!

+ 1 meglepetés ajándék

Kizárólag azoknak, akik élőben részt vesznek az előadáson készültem egy újabb meglepetéssel. Nem árulom el előre, hogy mi ez, de az előadás alatt meg fogom osztani azokkal, akik ott lesznek.


Ne hagyd ki, legyél ott velem élőben, hiszen nem lesz felvétel a workshopról!

Ez a gyakorlatias workshop kifejezetten neked szól, ha kilátástalannak érzed, hogy

 • egyedülálló nőként a mai világban megtaláld azt a férfit, akivel boldog, harmonikus kapcsolatban élhetsz
 • kapcsolatodba visszaérkezzen a szenvedély és a vágy
 • a pároddal is bármikor könnyedén orgazmust élj meg
 •  őszintén tudj kapcsolódni és kommunikálni a pároddal, férjeddel

FONTOS:

Mivel az előadás élőben zajlik majd, a végén a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz. Legyél ott élőben, mert nem lesz felvétel.


2023. 03. 15. (szerda) 19:00 - 20:30


Extra ajándékomként minden élőben résztvevő után 100 forintot utalok át a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Alapítvány részére.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük az ingyenes hozzáférésed!

Keresztnév
Email