Március 21. 19:00-20:30 - 100% ONLINE

  0  4
NAP
:
 
  0  0
ÓRA
:
 
  1  9
PERC
:
 
  0  4
MÁSODPERC

Sajnos erről lemaradtál...

  0  4
NAP
:
 
  0  0
ÓRA
:
 
  1  9
PERC
:
 
  0  4
MÁSODPERC

Sajnos erről lemaradtál...

Girisha Steigler Andrea bemutatja

Tavaszi Napéjegyenlőségi Meditáció

Ingyenes online meditáció

Te is tapasztaltad, hogy mennyire nehéz az elengedés és az újnak a megengedése? Nehezen találod meg az egyensúlyt az életedben? Egyre kihívással telibb számodra, hogy harmóniába kerülj önmagaddal és a környezeteddel és elfogadásba a női testeddel? Folyton egy önbántási ciklusban találod magad?

Miért most? A csillagászat tavasz beköszöntével a Nap és a Hold 12-12 órás váltásában kapcsolódhatunk a belső tiszta egyensúlyunkhoz. Továbbá a március 21-i Újhold energiája is támogatja az új kezdeteket, amely a régiből való kilépéshez és az új mintáink megteremtésére ad egy különleges lehetőséget.

Egy tavaszköszöntő meditációra invitállak, ahol testtudat gyakorlatokon keresztül rátekinthesz arra, hogy

- mi a forrása a belső konfliktusaidnak a nőiesség, önelfogadás, önszeretet témájában?

- miért okoz nehézséget, hogy a megszokott mintákból egy újat teremts magad számára?

- honnan gyökerezik a női önbántási ciklus?

mi lehet számodra a megfelelő változást segítő módszer?

INGYENES,

de regisztrációhoz kötött

2023. 03. 21.

19:00 - 20:30

ONLINE, 100% élő adás,

kérdezési lehetőséggel

A program elején röviden megosztom a tapasztalataimat és tudásomat a fenti kérdésekkel kapcsolatban, amely segíti, hogyan tudod Te is egyre tisztábban meghallani a tested és lelked üzeneteit és a tanításait, hogy ezáltal egy új minőségben tudj kapcsolódni Önmagadhoz, a környezetedhez és a világhoz. 

Ezt követően a testtudatos meditációban te is megtapasztalhatod, hogy számodra is létezik megoldás még a legkilátástalanabb helyzetben is.

2023. 03. 21.

19:00 - 20:30"

"Andi nagyon figyelmes, precíz és a programok 100%ban női minőségben áramlanak. Mindenhova becsempészte a finom, puha nőiességet.  Bármilyen kérést, problémát-elakadást rugalmasan kezel."


Tímea

A meditációt vezeti:

Girisha Steigler Andrea

Orgazmus coach, trauma- és gyász specialista

3 diplomás közgazdász, európai uniós és nemzetközi közbeszerzési szakértő

Kislányként mindig arról álmodtam, hogy olyan életem lesz, mint a hollywoodi filmekben, gazdagság, siker, boldog párkapcsolat és harmonikus család. Az álmaim volt a mentsváram abból a nehéz és bántalmazó valóságból, amelyben felnőttem. A fájdalmas valóság azonban felnőttként szembesített azzal, hogy ugyanazt választom, amit eddig is „ismertem”, vagy még rosszabbat. Minden típusú bántalmazást megtapasztaltam valamennyi típusú kapcsolatomban és a kislánykori álmaim egyre távolabbinak tűntek.  Az egyetlen megoldásként azt találtam, hogy mindazokat a sebeket, fájdalmakat, megalázottságot, szégyent, elutasítottságot, amelyet megéltem, nem söpörhetem a szőnyeg alá. Egyetlen megoldásként azt találtam, hogy őszintén szembenézzek a múltammal, a tanult és örökölt mintáimmal, valamint kizárólag rajtam múlik, hogy képes vagyok-e boldog kapcsolatokban élni és megteremteni azt az életet, amiről álmodoztam.


Az elmúlt közel két évtizedben világszerte a legelismertebb tanároknál, mestereknél volt lehetőségem tanulni, ahol az első és egyetlen magyar tanítvány voltam.


Az egyedi és holisztikus gyakorlati módszereimben a világ minden táján tanult ősi tradíciókat és módszereket ötvözöm a modern trauma és gyászfeldolgozással.


Holisztikus egyedi módszereim alkalmazásával neked is lehetőséged nyílik a benned élő NŐ teljes potenciáljának felszabadítására, amely közel 5.000 nő számára hozott már életre szóló változást világszerte."

"Nagyon megható, ahogy Andi odafigyel mindenkire, szeretettel, odaadással. Mindig óriási hangsúlyt fektet arra, hogy mindez egy biztonságos energetikai térben történjen, a bizalom nagyon hamar kialakult felé már az első kurzusnál is. Szerettem, ahogyan szépen rávezet kérdésekkel a problémák gyökerére, hogy én magam jöjjek rá mi is a probléma."


Adri

FONTOS:

Mivel az előadás élőben zajlik majd, a végén a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz és mások kérdéseiből is rengeteget profitálhatsz.


Legyél ott élőben, mert nem lesz felvétel!


2023. 03. 21. (kedd) 19:00 - 20:30


Extra ajándékomként minden élőben résztvevő után 100 forintot utalok át a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Alapítvány részére.

Regisztrálj most, hogy elküldhessük az ingyenes hozzáférésed!

Keresztnév
Email