Tudatos Nővé Válok

3 hónapos Online Program

A Program keretében az alábbi 3 témát járjuk körbe a nyári-őszi energiák támogatottságával, és a holisztikus gyakorlatokkal mindazt áttranszformáljuk, ami most számodra a legfontosabb következő lépés és amin kész vagy változtatni. A Program egyik különlegessége, hogy azokat az összefüggéseket is megmutatom, -az elmúlt közel 20 segítő szakmai tapasztalataim alapján-, amit sokszor nem is látunk át, és gyönyörűen képes leszel Te is felismerni, hogy mik azok az  összefüggések az életedben, amelyekre nem is gondoltál, hogy hatással vannak egymásra, így be tudod illeszteni a hiányzó puzzle darabkákat. 

Holisztikus személetben olyan gyakorlati eszközöket, módszereket adok a kezedbe és tanítok meg, amelyet Te is könnyedén tudsz alkalmazni, hogy neked is megérkezzen a változás az életed minden területén és egyre felszabadultabb, boldogabb és kiteljesedettebb NŐvé válj.

Girisha Andrea Steigler


Orgazmus coach, trauma- és gyász specialista

3 diplomás közgazdász, európai uniós és nemzetközi közbeszerzési szakértő

Milyen témákat járunk körbe?

A 3 hónapos program tudatosan, egymásra építve lett összeállítva

Első hónap

Női terhek

Hogyan ne legyen teher a nőiségem?

Második hónap

Testkép

Hogy vagyok a testképemmel?

Harmadik hónap

Női szerepeim

Harmóniateremtés lépései

Mit kapsz a 3 hónap során?

Mindent megadunk számodra, amire szükséged van ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érd el a 3 hónapos online program során.

Hetente videós tartalmak az adott témában

Tematikusan felépített gyakorlatorientált videókurzus olyan gyakorlatokkal, amelyeket biztonsággal otthon is azonnal elvégezhetsz, és amelyekhez örökös hozzáférést kapsz.

Havi 1 alkalommal közös gyakorlás és csoport coaching Zoomon

Élő online bejelentkezés Zoomon. Az élő hívásokhoz a számítógépeden, tableteden vagy okostelefonodon tudsz csatlakozni Zoomon keresztül. Ezeken az alkalmakon lesz lehetőséged feltenni a személyes kérdéseidet.

Hanganyagok (mp3)

Az előre rögzített gyakorlatokról hangfelvétel is készül, amelyhez szintén örökös hozzáférést kapsz. A hanganyag segít a rendszeres gyakorlás elmélyítésében.

Képzési platform

Jelszóval védett online platformon kialakított rendszer inspirál a folyamatos gyakorlásra, amely az egyik legfontosabb kulcs a transzformációdhoz, a változás hosszútávú fenntartásához és ezáltal a közös sikerünkhöz, amelyben én a tudásom, tapasztalatom legjavát beleteszem. Az online képzési platformon folyamatosan lehetőséged van feltenni a kérdéseidet, megoszthatod a tapasztalataidat, meglátásaidat.

Havi 1 alkalommal "Kérdezz-felelek" Zoom élőben

A kurzus platformon keresztül folyamatosan lehetőséged lesz kérdéseket küldeni, amelyeket havonta 1 alkalommal élőben megválaszolom, hogy minden résztvevőnek segítségére legyen. 


A 3 hónapos program teljes ára

225.000 forint

Még időben vagy, nézd meg a koránkelő kedvezményeket:

A 3 hónapos online program indulási ideje:


2023. július 11.


Ha bármilyen információra szükséged van még a programmal kapcsolatban, töltsd ki az űrlapot és keresni foglak!

Keresztnév

Email cím

Telefonszám

Üzeneted

0 of 3000

Kérlek olvasd el és fogadd el az adatkezelési tájékoztatót